Nové koření jsou sušené plody pimentovníku léčivého. Jedná se o tropický stálezelený strom vysoký až 15 metrů s oválnými, lesklými listy se pěstuje především v oblastech Střední Ameriky, zejména na Jamajce. Zelené plody zráním fialoví, ale sklízejí se ještě před dosažením plné zralosti (při dozrávání ztrácejí cenné vonné silice) a suší se na slunci. Pochází z Jamajky, ale je rozšířen ve Střední Americe, Kubě, Hispaniole, Kajmanských ostrovech, Bahamách, jižním Mexiku a Střední Americe. Pěstuje se i v Portoriku, Malých Antilech a Panenských ostrovech.
Nové koření obsahuje polysacharidy, třísloviny, flavonoidy, silice, glykosidy a oleje. Dále některé vitaminy a minerální látky.
Nové koření se používá do uzenin, při konzervaci masa, v kuchyni do omáček a polévek, při marinování ryb, do zvěřiny, k nakládané zelenině, do svařeného vína i do perníku.
Tato bylina je známa také pod názvy anglické koření, jamajský pepř, myrta všechutná, nové koření, pepř hřebíčkový, piment, pimentové koření, pimentový strom, všehochuť nebo všekoření.