| balení | cena za kus | počet | ||
|---|---|---|---|---|
| Cena je uvedena vč. DPH 14 % a bez případné slevy. Chcete jiné množství? Našli jste lepší cenu? | ||||
Eukalypt se používá k výrobě výživných kosmetických přípravků, přípravků ústní hygieny i k výrobě parfémů.
Ve formě tinktury se používá k léčbě střevní chřipky a při onemocnění močového měchýře.
Tato bylina je známa také pod názvy eukalypt, eukalyptové dřevo, eukalyptový strom, eukalyptus, eukalyptus kulatoplodý, sladká mana nebo železné dřevo.